ontbijtbord_DeDennen.jpg

Welkom bij Hotel De Dennen Gezellig en kleinschalig hotel

Bij Hotel De Dennen bieden wij u faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in onze ontbijtzaal, ontspan in de fijne afgeschermde zonnetuin of op het terras aan de voorzijde van het hotel. Verder beschikt het hotel over een ondergrondse garage waar u ook fietsen kunt stallen.

Wij wensen u veel plezier!

Ontbijt.jpg

Ontbijt In ons gezellige ontbijtrestaurant

Een lekker en uitgebreid ontbijt is een goed begin van uw dag. Zo denken wij er ook over. Uw ontbijt zit dan ook altijd bij uw verblijf inbegrepen.

Op de begane grond vindt u de lichte eigentijds ingerichte eetzaal waar ’s ochtends het ontbijtbuffet voor u klaar staat. Tijdens uw verblijf geniet u van een heerlijk ontbijt;  u heeft de keuze uit diverse versgebakken broodjes, beleg, zuiveldranken en sappen, een gekookt ei, koffie of thee in een beker, yoghurt en fruit.

Tuin-dennen.jpg

Buiten ontspannen Bij Hotel De Dennen

Aan de voorkant lijkt De Dennen op een ruim woonhuis maar achter de gevel gaat een prettig hotel schuil. Drie kamers hebben geen terras of balkon maar toch kan iedereen heerlijk buiten vertoeven. Naast de comfortabele hotelkamers en ruime ontbijtzaal beschikt De Dennen ook over een unieke buitenruimte. Aan de achterzijde van het hotel ligt namelijk een mooie afgeschermde tuin waarin men, als het weer het toelaat, heerlijk met een boek of drankje buiten kan zitten. Aan de voorkant van het hotel is een klein gezamenlijk terras met picknicktafel.

Parkeergarage2022-dennen.jpg

Parkeergarage Met oplaadpunt voor e-bikes

U kunt op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur tot de dag van vertrek 12.00 uur parkeren in onze ondergrondse parkeergarage, op basis van beschikbaarheid, voor € 7,00 per nacht. Uitzondering hierop is het parkeren van elektrische auto's: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht. Ook hier geldt dat dit op basis van beschikbaarheid is. 

Hotel De Dennen beschikt over een lift waarmee u ook vanuit de parkeergarage het hotel kunt bereiken. Zo hoeft u uw bagage niet de trap op te zeulen.

U kunt uw meegebrachte fietsen gratis in onze afgesloten parkeergarage stallen en er is tevens een oplaadpunt aanwezig.